El Reus Deportiu Virginias sua però s’imposa al Sant Cugat

Els roig-i-negres s’imposen amb dificultats a un Sant Cugat que ha aguantat el 0 a 0 fins al minut 42. Gelmà i dos cops Julià donen el triomf

21 de gener del 2023

El Reus Deportiu Virginias ha guanyat el Sant Cugat (3-0) en un duel més equilibrat de l’esperat i on els porters han estat els protagonistes. El visitant Bonneau perquè ha evitat el primer gol ganxet fins al minut 42 i Martí Zapater per evitar el 0-1 en el segon temps. Els gols de David Gelmà i Marc Julià (2) donen l’onzè triomf de la lliga que deixa el Reus amb 34 punts.

Premi a la paciència

Els homes de Jordi Garcia afrontaven l’encontre sent conscients del clar favoritisme de ser tercers a la taula i rebre el tercer per la cua. Aquesta clara diferència a la taula no s’ha notat sobre el marcador, ja que els visitants han resistit fins al minut 42. El visitant Bonneau aconseguia desviar les arribades locals i Zapater es vestia d’heroi per evitar el gol en una falta directa i un penal posterior.

Una blava a Julià en el minut 34 no era aprofitada per Gilabert per anotar 0 a 1 gràcies a la intervenció de Zapater. A l’acció del rebuig, el mateix Gilabert era objecte de penal però no anotava i el Sant Cugat perdien una oportunitat d’or que després recordaria. Seria en el minut 42 quan Gelmà, amb un llançament potent i ajustat al pal del porter, qui trencaria el 0 a 0.

Julià, un minut després, donava marge amb el 2 a 0 després de transformar una directa per targeta blava a l’entrenador visitant Joan Carles Vadillo. El marcador el tancaria Julià amb una acció individual en el minut 49 per fer el 3-0 definitiu. El Reus queda tercer amb 34 punts i el pròxim repte a la lliga serà el dimecres 1 a les 21.00 hores contra el Caldes.