Jutgen un home per abusar d'una nena de Bellvei des dels tres fins als dotze anys

L'acusat amenaçava la víctima amb «fer mal» a la seva àvia i l'atemoria amb l'exhibició d'armes

23 de gener del 2023

L'Audiència de Tarragona comença aquest dilluns 23 de gener el judici a un home acusat d'agredir sexualment una menor a Bellvei. Segons l'escrit d'acusació, l'home li hauria fet tocaments i petons a la boca quan es quedava a càrrec de la menor. Un comportament que es va allargar durant nou anys, entre el 2008 i el 2017, i que va començar quan la nena tenia tres anys.

 

En el mateix escrit s'explica que l'acusat atemoria la víctima mostrant-li les armes que tenia a l'habitatge. En el registre fet al domicili es van trobar un rifle, un revòlver i quatre cartutxos del calibre 380 Knall. El ministeri fiscal remarca que l'home no tenia llicència per tenir-les i que estaven en condicions aptes per funcionar.

 

També tenia set catanes, quatre punyals, dos matxets, una destral i una daga. La jove va denunciar que l'home també l'amenaçava amb «fer mal» a la seva àvia si explicava els fets. La jove va acabar denunciant l'home el 2021, quan tenia setze anys. 

 

L'escrit indica que la menor va ser diagnosticada d'un trastorn dissociatiu i de múltiples crisis d'ansietat com a «reacció del trauma d'infància». Per tot plegat, la fiscalia demana deu anys de presó pel delicte continuat d'agressió sexual a menors de setze anys. També l'acusa d'un delicte de tinença d'armes prohibides, pel qual se li demanen tres anys més de presó. 

 

La petició inclou la prohibició d'acostar-se a la víctima durant onze anys, així com la llibertat vigilada. També la prohibició de treballar en feines o activitats relacionades amb menors durant un període de sis anys.

 

Alhora, demana 30.000 euros d'indemnització de responsabilitat civil. El judici ha arrencat aquest dilluns al matí i se celebrarà fins a aquest dimarts a porta tancada.