La partida il·legal de pòquer de 29.000 euros en un bar de Cambrils que acaba fatal

La partida s'estava jugant en un conegut bar del passeig Francesc Macià de Cambrils

Imatge dels elements comissats pels Mossos d'Esquadra
Imatge dels elements comissats pels Mossos d'Esquadra | Mossos
26 de gener del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 15:48h

Jugar pot ser arriscat i fins i tot il·legal. És el cas d'una partida de pòquer en un bar de Cambrils que ha acabat de la pitjor manera i no és per menys, ja que se saltava completament la llei.

 

Els fets van tenir lloc el passat dilluns 23 de gener. Després que fa unes setmanes els Mossos d'Esquadra tinguessin coneixement que hi havia un establiment a Cambrils que permetia la celebració de timbes il·legals de pòquer, els agents van iniciar una investigació per esclarir els fets.

 

Va ser llavors quan, després de diverses gestions, dilluns passat pels volts de les nou del vespre es van personar diversos agents a un conegut bar ubicat al passeig Francesc Macià de Cambrils. 

 

Allí van sorprendre sis persones que estaven en plena acció, participant en una partida de pòquer. Quan els agents van irrompre al local i van comprovar que es tractava d’una partida amb un total de sis jugadors i amb plena autorització del mateix establiment.

 

Fitxes per gairebé 29.000 euros

Després d'identificar els participants en aquesta partida il·legal de pòquer a Cambrils, van procedir a comprovar el material que hi havia. Van localitzar quatre baralles de cartes de pòquer, quatre tapets de sobretaula i tres maletins metàl·lics amb prop de 900 fitxes de joc de diversos punts de valor que en el seu canvi equivaldrien a gairebé 29.000 euros.

 

En aquell moment s'estava jugant una partida amb un dels maletins en joc, l’equivalent a uns 12.368 euros. Tot el material va ser intervingut pels Mossos d'Esquadra.

 

Finalment, el responsable del bar i els sis implicats van ser denunciats d'acord amb la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya.