1 de 10

Roger Mas actuarà al Convent de les Arts d'Alcover

La programació d’hivern i primavera també aposta pel teatre amb la representació de tres comèdies

per Albert Oliva, 31 de gener de 2023 a les 09:15 |

El cantautor Roger Mas actuarà el pròxim 11 de febrer al Convent de les Arts d’Alcover. Mostrarà el seu treball Tetàtotí, un collage experimental, impressionista i atmosfèric fet sense concessions creat i produït en residència al centre de creació alcoverenc i que s’estrenarà de cara al maig. La presentació inclourà també altres cançons emblemàtiques de la seva llarga trajectòria just ara que celebra els seus vint-i-cinc anys de carrera.

 

Al marge d’aquest esdeveniment musical, la programació d’hivern i primavera aposta pel teatre amb la representació de tres comèdies: El bon policia (diumenge, 26 de febrer) amb Ricard Farré i Arnau Puig; La pell fina (dissabte, 22 d’abril) una producció de la Sala Flyhard amb Àngela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca, i l'estrena de A l’hospital (dissabte, 3 de juny) una obra de la companyia Escombra del Bruc.

 

La programació inclou cinc peces produïdes a la residència del Convent de les Arts. A les ja anunciades de Roger Mas i A l’hospital, s’hi afegeix l’estrena de l’espectacle còmic i gestual amb tècniques circenses Ta Circ Tun, de la companyia Sifó, (diumenge, 30 d’abril); HoHiHu. L’horrible història de la humanitat, de Farrés Brothers & Cia., (diumenge, 7 de maig a la plaça Nova) i Herbert, de Sébastien Dethise, (diumenge, 4 de juny a la plaça Nova).

 

En l’àmbit musical, a més del concert de Roger Mas, el pianista i compositor prioratí Lluís Capdevila delectarà el dia 5 de març amb un concert íntim de preestrena del seu últim treball Lament, un conjunt de noves composicions interpretades en format per a piano.

 

Parlem Contemporani?

Les arts visuals del Parlem Contemporani? també seran presents al Convent de les Arts en doble sessió i encarades als vespres primaverals del 13 de maig i el 17 de juny. Immersos en l’entrega dels Premis Gaudí, no pot faltar el món del cinema amb la projecció de pel·lícules premiades com Suro o Un año, una noche, entre d’altres. Per la seva banda, els més petits podran gaudir el divendres, 3 de febrer, a la Biblioteca Municipal, de la projecció d’una altra de les pel·lícules de la saga del Harry Potter.

 

La visita-taller Triàsic en família del Museu d’Alcover permetrà gaudir de la història dels fòssils marins, el 4 de febrer. El mateix espai serà escenari de la xerrada-col·loqui Carmina Virgili. Científica, triàsic i Alcover, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 8 de març. La nova programació també contempla dues visites guiades: el 18 de març, a les pedreres per conèixer in situ com era aquell indret com antic mar de les Muntanyes de Prades. Per altra banda, el recorregut pel MiMo i el trull d’oli de Mas de Forès, el 16 d’abril, per endinsar-nos en el nostre patrimoni, viu i ple d’històries silenciades.

 

La música, amb les audicions trimestrals de l’EMMA, tornaran amb força del 27 al 31 de març al Convent de les Arts. I el 21 de maig, el mateix indret, esdevé escenari de la Trobada de Corals. La Biblioteca, per la seva banda, acollirà l’exposició Guillem Viladot, del 5 al 19 de maig, amb motiu del centenari del naixement d’aquest autor polièdric. I el mes d’abril és sinònim de llibres i roses amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.

 

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a www.alcover.cat, www.conventarts.cat i a Ca Cosme. El mateix dia també es vendran a taquilla. Per altra banda, s’ofereix la possibilitat de fer-se el carnet del Convent de manera gratuïta i gaudir de descomptes en el preu de les entrades.

Participació