Obertes les inscripcions de la Caminada Popular d'Hivern Asperger - TEA de Tarragona

El primer esdeveniment esportiu a l’aire lliure d’enguany tindrà lloc el pròxim 26 de febrer i ofereix un circuit curt i un altre de llarg

06 de febrer del 2023

La ciutat de Tarragona ultima els detalls de la Caminada Popular d’Hivern Asperger - TEA que tindrà lloc el pròxim 26 de febrer, Dia Internacional del Síndrome d’Asperger. A partir d'aquest dilluns 6 de febrer —i fins al pròxim 21 de febrer—, totes les persones interessades a participar-hi es poden inscriure, de forma gratuïta, en aquest enllaç.

 

Aquesta caminada és el primer acte d'enguany del calendari d’esdeveniments esportius a l’aire lliure i està organitzada per Tarragona Esports i Aspercamp, l’associació Asperger - TEA del Camp de Tarragona. La caminada també compta amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i i APIF, el Club Alliberadrenalina, la Via T, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Ruzafa i Hyundai Augusta Car.  

 

Sortida i arribada al Passeig de les Palmeres

La caminada del pròxim 26 de febrer començarà a les 10 hores i tant la sortida com l’arribada seran al Passeig de les Palmeres. L’esdeveniment ofereix un circuit curt de 5,8 quilòmetres i un de llarg d’11,4 quilòmetres. Ambdós itineraris recorreran part del litoral tarragoní, l’Anella Veda i el centre de la ciutat.

 

Entre els espais destacats que els participants podran veure en cadascun dels recorreguts hi ha les platges del Miracle, l’Arrabassada i la Savinosa, el passeig de l’Ermita de la Salut i el camí del Llorito.