'El Foraster', de dol: mor Miquel, protagonista de Tivissa que va enamorar Catalunya

Miquel Rojals, que tenia 89 anys, ha estat enterrat aquest dilluns

06 de febrer del 2023

'El Foraster' de TV3 està de dol després de la mort de Miquel Rojals, que va aparèixer en el programa de la vuitena temporada en què Quim Masferrer va visitar el poble de Tivissa, a la comarca de la Ribera d'Ebre. El traspàs d'aquest entranyable protagonista, conegut com a Miquel Cassero i que tenia 89 anys, l'ha fet el periodista Joan Ramon Vallvé a través d'una piulada a la xarxa social Twitter.

 

 

El presentador del programa 'El Foraster', Quim Masferrer, ha volgut tenir un record pel Miquel, mostrant el seu condol i enviant una abraçada als familiars i amics. Cal recordar que la gravació de la visita de Masferrer al municipi de la Ribera d'Ebre es va emetre el febrer del 2022, tot just ara fa un any, En aquesta emissió van tenir un paper rellevant el Miquel i la seva dona, la Fina.

 

'La parella dels motoritzats'

Cal recordar que el matrimoni era conegut com a 'la parella dels motoritzats', ja que els dos es movien en el seu dia a dia en cadira de rodes elèctrica. En aquest sentit, durant el programa van fer una cursa entre els dos, que va guanyar la Fina. En acabar, el Miquel va reconèixer, tot divertit en una confidència al Quim Masferrer, que s'havia deixat guanyar.

 

 

D'aquesta coincidència, en Quim Masferrer va fer una petita broma, recordant que a les grans ciutats la gen gran ha de vigilar amb els patinets, les bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal, mentre que a Tivissa, «has de vigilar que qui no t'atropelli siguin la gent gran».