Mariona Escoda, 'Terra baixa' o 'La Trena', al Temporada del Vendrell

També s'han programat concerts de Las Migas, l'Orquestra Camerata XXI o la Dream Big Funk Band

08 de febrer del 2023

La regidoria de Cultura del Vendrell ha presentat la programació del Temporada del primer semestre del 2023. Entre els espectacles més destacats s'hi troba la revisió de 'Terra Baixa' que ha produït el Teatre Nacional de Catalunya i dirigit Carme Portacelli. 'Terra baixa (reconstrucció d'un crim)' trasllada l'obra al segle XX, a la Barcelona de l'anarquisme, introduint nous personatges.

 

Una revisió que no vol perdre l'essència clàssica de l'obra de Guimerà i que començarà la gira catalana al Tàg el dia 11 de març. Un altre dels plats forts en teatre és el que obrirà la programació el diumenge 26 de febrer a les 18.00 hores. Es tracta de l'obra 'La Trena', amb Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota Olcina.

 

És la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen un poderós anhel de llibertat. En l'àmbit del teatre també destaca l'obra 'Un concert a la Casa Blanca', que es farà el 25 de març. És una coproducció del Temporada que s'estrenarà al Tàg sota la direcció del llorencenc Llorenç Rafecas, pel 50è aniversari de la mort de Pau Casals.

 

Mariona Escoda, Las Migas o la Camerata XXI

En l'apartat musical, la guanyadora del programa 'Eufòria' de TV3, Mariona Escoda, actuarà a l'Auditori Pau Casals el 6 de maig. La cantant vallenca presentarà al Vendrell el seu primer treball discogràfic. Altres actuacions destacades seran les de la Dream Big Funk Band (4 de març), Las Migas (18 de març), o l'Orquestra Camerata XXI (1 d'abril).

 

En jazz cal no oblidar el trio Colina, Miralta, Sambeat, que actuarà el 13 de maig. A la programació no faltaran espectacles familiars com 'La leyenda del bambú' (5 de març) o el 'Reagge per Xics de The Penguins (16 d'abril). L'espectacle d'humor 'Les bones intencions', dirigit per Marc Artigau i protagonitzat per Míriam Iscla i Joan Negrié, tancarà la programació el 20 de maig.