Busquen un home de 52 anys desaparegut a Vinyols i els Arcs

S'ha desplegat un important dispositiu, amb Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local

Els Bombers han fet 12 actuacions al Camp de Tarragona a causa del vent
Els Bombers han fet 12 actuacions al Camp de Tarragona a causa del vent | ACN
08 de febrer del 2023
Actualitzat el 15 de febrer a les 12:24h

Un dispositiu format per Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Policia Local de Cambrils busca des del passat dilluns un home de 52 anys, desaparegut a Vinyols i els Arcs. Segons han informat els Bombers, que han mobilitzat 13 dotacions —entre les quals 1 helicòpter MAER, el Grup Caní de Recerca i el Grup Operatiu de Suport—, l'avís es va rebre el dilluns a les 20.59 hores.

 

 

La recerca s'està fent de manera extensiva als nuclis de Vinyols i els Arcs i Cambrils tant per terra, amb gossos i agents sobre el terreny, com per aire, amb l'helicòpter i drons. La nit de dilluns a dimarts la policia catalana va iniciar la recerca, que va sumar els efectius dels Bombers durant la jornada de dimarts.

 

Segons el 'Diari de Tarragona', el desaparegut, que viu sol en una masia a la zona de Mas Oriol, va ser vist per darrera vegada el diumenge a la nit al carrer Requeral de Vinyols i els Arcs. L'endemà, dilluns, no va anar a treballar i els seus familiars van acabar posant una denúncia per desaparició.