1 de 10

AliExpress obre una nova botiga a Tarragona

La plataforma obre un establiment físic al centre comercial Parc Central

per Antonio Ramos Llauradó, 9 de febrer de 2023 a les 13:25 |

Parc Central donarà aquest dissabte, 11 de febrer, la benvinguda oficial a una nova botiga d’AliExpress a Tarragona. El gegant asiàtic ha escollit el centre comercial per instal·lar-hi el nou establiment i oferir de manera física els seus productes més destacats a la població. En aquest sentit, el nou punt de venda d'AliExpress comptarà amb articles oficials de marques com ara Disney, Mr. Wonderful o Marvel.

 

La botiga física d'AliExpress, que estarà ubicada a la planta -1 de Parc Central, disposarà de productes per al dia a dia, des d'articles per a la llar, electrònica i gadgets, fins a jocs infantils. El centre comercial tarragoní encara el 2023 amb una ocupació que, actualment, arriba pràcticament al 100%.

 

Parc Central amplia la seva oferta gastronòmica amb la pròxima obertura de Tío Bigotes

A més d'aquesta inauguració, el centre comercial espera l'arribada de Tío Bigotes, el popular establiment d'empanades argentines que obrirà aviat portes. Amb aquesta incorporació, Parc Central busca ampliar i diversificar la seva oferta gastronòmica per oferir propostes per a tots els gustos. Tío Bigotes estarà ubicat a la planta 0.

 

El gerent de Parc Central, Francisco Lambea, valora molt positivament el bon estat en què es troba el complex a nivell d'activitat, tant d'operadors com d'afluència de visitants. «Ens complau saber que les nostres instal·lacions són un lloc òptim per a firmes tan potents en moda, llar, complements, lleure i restauració com les que actualment ens acompanyen», ha apuntat.

 

Lambea ha afegit que «l'arribada d'AliExpress i Tío Bigotes n'és un exemple i aquest fet ens empeny a continuar treballant per oferir als nostres visitants i clients la millor oferta comercial del territori amb reconegudes marques de prestigi nacional i internacional».

Participació