1 de 10

Punt final al Forn Mariné de Reus, que abaixarà la persiana

Després de 76 anys d'història, el negoci es veu obligat a tancat per la crisi del sector

per TarragonaDigital, 13 de febrer de 2023 a les 09:27 |

Un altre negoci històric de Reus abaixa la persiana. Es tracta del Forn Mariné, al carrer de Llovera. Aquest diumenge, 12 de febrer, han fet públic un cartell en el qual agraeixen a la clientela la confiança mostrada durant els 76 anys de trajectòria.

 

Tal com expliquen, «després de 76 anys i tres generacions» es veuen obligats a posar punt final al forn de pa. «El nostre negoci abaixa la persiana de manera definitiva a causa de la crisi que està patint el nostre sector», lamenten. La pujada de preus generalitzada dels darrers anys hauria suposat, per tant, un cop letal per a l'establiment del carrer de Llovera.

 

En el comunicat també agraeixen «a tots els clients que han confiat en nosaltres durant tants anys» la seva assiduïtat. Situat al capdamunt del carrer de Llovera, l'espai ja va incorporar, fa anys, taules i cadires per ampliar el negoci. Al pa, els pastissos, les coques i els croissants s'hi havien sumat els cafès i tallats.

 

Tot i això, la situació d'inflació generalitzada ha sigut massa. L'energia o les matèries primeres són dos dels elements que més han pujat de preu els darrers mesos i anys. Finalment, la direcció del Forn Mariné ha comunicat el punt final al negoci.

 

Han penjat un cartell a la botiga, i també a les xarxes socials. A Facebook, per exemple, els comentaris lamentant el desenllaç no s'han parat de repetir des d'aquest diumenge al vespre, quan han fet públic el comunicat.

Participació