PortAventura obre la temporada més llarga de la seva història amb el primer Carnaval

El parc d'atraccions de la Costa Daurada presenta enguany diverses novetats, com les cues virtuals

El parc d'atraccions s'ha guarnit per a l'ocasió.
El parc d'atraccions s'ha guarnit per a l'ocasió. | Laia Solanellas
17 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:10h
PortAventura ha encetat aquest divendres, 17 de febrer, la que serà la seva temporada més llarga en la seva història i també comptarà amb una nova atracció a partir de la primavera. Ho ha fet obrint portes amb un parc guarnit per a l'ocasió, Carnaval, i és que aquest també serà el primer cop que el complex celebra aquesta efemèride.

El parc d'atraccions ha obert portes puntualment a les deu del matí i ho ha fet amb una munió de gent que esperava disfressada i amb moltes ganes accedir-hi. Amb un estil de Carnaval venecià, el qual de moment ha agradat als clients, PortAventura espera rebre 5,3 milions de visitants al llarg de l'any.
 

Nova atracció i cues virtuals

El primer objectiu, però, és assolir els 70.000 visitants en aquest primer tram. David García, director de PortAventura, ha assegurat que aposten "pel creixement" i per "desestacionalitzar" la temporada. També volen "facilitar la vida" dels clients, sobretot per acabar amb les llargues cues que pateixen algunes atraccions en dies de màxima afluència.
 
Persones accedint a PortAventura.

Persones disfressades esperaven per accedir al parc. Foto: Laia Solanellas



Per això, començaran a provar unes "cues virtuals". D'altra banda, a la primavera estrenaran una nova atracció immersiva al Far West amb Sony basada en la pel·lícula 'Uncharted', la qual avui han mostrat per primer cop, encara en obres.
 

Carnaval venecià a PortAventura


El primer tram de temporada serà tematitzat, inspirant-se amb els carnavals de Venècia o de Rio de Janeiro. El director general pretén que sigui un moment "semblant" pel que fa al nombre de públic al de "Halloween" o Nadal. García ha insistit en el fet que l'objectiu és obrir el parc tot l'any "si Carnaval funciona". "Si ho fa Disney, per què no ho podem fer nosaltres?", s'ha preguntat.


De moment, la reserva d'entrades va millor del que imaginaven. Si per demà dissabte esperaven rebre 3.000 visitants, de moment ja tenen 7.000 entrades comprades, segons ha confirmat el director.


Aquest any el parc estarà obert 278 dies, el que representa gairebé un 20% més que l'any passat. A més, PortAventura ve d'un any de "rècord" amb els majors ingressos de la història, ha detallat el màxim responsable. De moment ha començat amb 700 treballadors, una xifra que arribarà als 3.800 a l'estiu.