El Nàstic busca a Sòria no despenjar-se de la lluita pel playoff

Els grana visiten diumenge al migdia a un Numancia que és un rival directe en la lluita per entrar a la promoció d'ascens

Els grana afronten el segon partit seguit lluny del Nou Estadi Costa Daurada
Els grana afronten el segon partit seguit lluny del Nou Estadi Costa Daurada | Gimnàstic de Tarragona
17 de febrer del 2023
Actualitzat el 18 de febrer a les 10:11h
El Nàstic de Tarragona jugarà diumenge a les 12.00 hores al camp del Club DeportivoNumancia, matx de la jornada 24 de lliga. Els grana necessiten la quarta victòria lluny de casa si no volen despenjar-se més de la zona de promoció d'ascens. Els homes dirigits per Iñaki Alonso són onzens amb 31 punts, els mateixos que uns sorians que buscaran impulsar-se a la taula a costa dels nastiquers.
 

Sense Pedro del Campo

Una de les principals novetats que presentarà el Nàstic a LosPajaritos de Sòria serà l'absència del migcampista Pedro del Campo. L'ex de l'Olot, que ha jugat en 19 dels 23 partits de lliga, serà baixa per sanció després de veure la cinquena groga davant el Real Murcia. Qui sí que podria tornar a la convocatòria és l'exsoriàLupuen el cas que en la darrera sessió de dissabte s'entreni amb normalitat i sense adversitats.



Iñaki Alonso, tècnic grana, reconeix que ja toca guanyar amb regularitat: L'esforç en el dia a dia és innegableperò hem de donar moltíssim més i començar a parlar sobre el camp. Davant es trobaran un Numancia que és desè amb els mateixos punts que els tarragonins (31) i que lluita pel mateix objectiu. Rubén Mesa, amb sis dianes, és el màxim anotador d'un equip que com a local ja ha perdut cinc encontres a LosPajaritos.


El duel serà dirigit per l'àrbitre Daniel PalenciaCaballero, acompanyat a les bandes per AlaixGutierrez i Samuel Sanz.