El Calafell guanya l'Arenys, suma el sisè triomf seguit i ja és tercer

Els verds viuen el millor moment de la seva història recent a l'OK Lliga i sumen el sisè triomf seguit després de guanyar l'Arenys de Munt

Sergi Miras ha estat el primer golejador del matx per part del Calafell
Sergi Miras ha estat el primer golejador del matx per part del Calafell | OK Liga TV
19 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:37h
El Club Patí Calafell continua tocat per una vareta i ha sumat la sisena victòria consecutiva després d'imposar-se per 1 a 3 a la pista de l'Arenys de Munt. Els homes dirigits per Ferran López no han desaprofitat l'empat entre el Reus Deportiu Virginias i el Liceoper alçar-se a la tercera plaça. Miras, Fernández i Casas, els autors de les dianes del tretzè triomf de la campanya.

Compleixen amb el pronòstic

Que els del Baix Penedès hagin guanyat a la pista d'un Arenys que és el penúltim de la taula no ha de suposar cap sorpresa. Jugar amb el favoritisme en contra podia afectar a un conjunt que no dona treva i continua sumant de tres en tres. No ha estat fins al minut 19 quan els verds han pogut trencar el 0 a 0 inicial després d'un potent xut de Mirasque es colava entre els tres pals del local Garcia.

S'ha hagut d'esperar al segon temps per veure com els calafellencs aconseguien ampliar la distància al marcador. Fernández, aprofitant un rebuig de Garcia i apareixent des de darrere de la porteria, qui endinsava la bola per anotar el 0 a 2 en el minut 34. L'Arenys reaccionava quatre minuts després gràcies a un robatori de bola de Puigvertque ell mateix transformava en l'1 a 2.




Seria un miratge temporal perquè Martí Casas, pitxitxi del Calafell i segon màxim anotador de l'OK Lliga, aprofitaria en refús de la tanca per fer el definitiu 1 a 3. Amb aquest triomf, el Calafell s'alça a la tercera plaça amb 42 punts i supera el Reus Deportiu Virginias (40). La pròxima cita verda serà dissabte vinent a les 19.30 hores rebent el Sant Cugat al Joan Ortoll.

FITXA TÈCNICA
Arenys de Munt

Garcia, Domenech, Vila, Matthieu i Oviedo. A la banqueta: Vilà, Pujadas, Gallardo, Puigvert i Font
Calafell
Camps, Xaus, Casas, Fernández i Miras. A la banqueta: Solans, Palau, Ferrer, Escala i Espinosa
Gols
0-1 / Miras (19')
0-2 / Fernández (34')
1-2 / Puigvert (38')
1-3 / Casas (45')
Àrbitres
Oriol Escobar i Jordi Reverter
Incidències
Matx de la jornada 19 de l'OK Lliga disputat al Pavelló Municipal d'Arenys de Munt