Les millors comparses de Tarragona s'exhibeixen a la Rua de Lluïment

Milers de persones omplen els carrers de la ciutat per veure l'espectacle

Les comparses es van exhibir a Tarragona.
Les comparses es van exhibir a Tarragona. | Laia Solanellas
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:54h
El Carnaval de Tarragona és, sens dubte, un dels millors de l'Estat. Després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, les ganes per tornar al carrer eren màximes i així ho van demostrar les comparses amb la primera de les rues, dissabte, i després amb el retorn de la Rua de Lluïment.

Les 15 millors comparses de Tarragona es van congregar a l'avinguda Ramón i Cajal per donar pas a una rua que va ser presenciada per milers de persones, les quals van gaudir amb l'alt nivell que enguany van exhibir els participants.

Zebres, peixos, vikings, Sant Jordis i princeses, Mary Poppins, un carnaval venecià i un altre brasiler,..., les temàtiques escollides enguany per les comparses eren moltes i variades, però totes tenien un nexe: una gran elaboració que va deixar tots els assistents amb la boca ben oberta.

Tot estava cuidat fins al mínim detall: des del maquillatge, fins als complements i, per descomptat, les coreografies.

Amb una rua que va durar més de quatre hores, les millors comparses van tornar a omplir els carrers de música, disbauxa i disfresses.

Aquest dilluns, 20 de febrer, la festa continua amb el Judici al Rei Carnestoltes. Serà a partir de les vuit del vespre al Teatre Magatzem, i allí el Rei i la Concubina hauran de pagar pels pecats comesos durant aquests dies de disbauxa.