Albert Garriga serà la veu de les platges a la llista de Junts del Vendrell

Garriga, que el 2019 es va presentar amb l'AVP, afirma que el PSC no ha complert el pacte de govern amb les platges

Albert Garriga i Josep Maria Llasat.
Albert Garriga i Josep Maria Llasat. | TGNDigital
20 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:49h
La candidatura de Junts-Primàries al Vendrell comptarà en un dels seus llocs capdavanters amb Albert Garriga. Aquest dilluns 20 de febrer, el cap de llista de la formació, Josep Maria Llasat, ha anunciat la incorporació de Garriga, que el 2019 va ocupar el tercer lloc a la llista de l'Agrupament Veïnal de les Platges i les Urbanitzacions (AVP).

"Ja vam dir que faríem una llista transversal amb gent amb moltes maneres diferents de pensar", ha apuntat Llasat. El candidat ha afirmat que Garriga serà l'home de la llista que s'encarregarà "de refer les platges" del municipi, després "de la mala gestió de l'actual govern". "Si podem formar govern, tenim un seguit de mesures que cal implementar urgentment abans de la temporada d'estiu", ha afegit Llasat.

"Un pacte trencat"

Albert Garriga ha fet referència, en la seva primera intervenció com a membre de Junts, al pacte que el 2019 van signar el PSC i l'AVP, i que va donar l'alcaldia a Kenneth Martínez. "És un pacte trencat, només s'han complert dues de les 25 propostes que incloïa", ha lamentat.

Garriga també ha aprofitat per carregar contra la regidora de Platges, Bàrbara Peris, que va quedar al capdavant de l'AVP quan el cap de llista del 2019, Severiano Galván, va dimitir. "El partit pràcticament va desaparèixer i només va quedar aquesta persona", ha explicat Garriga en referència a Peris.

Una situació que admet que va ser "un cop dur" després de treballar tant per fer una llista de les platges i obtenir un regidor. Albert Garriga va néixer al Barri Ferroviari de Sant Vicenç de Calders i els últims anys ha estat molt actiu en la política municipal per defensar que els veïns de les platges "no són ciutadans de segona".