Roben la gasolina dels camions de recollida de brossa de Torredembarra

La Policia Local va detenir un home i una dona com a suposats responsables dels fets

Els dos detinguts es van endur el combustible dels vehicle de recollida d'escombraries.
Els dos detinguts es van endur el combustible dels vehicle de recollida d'escombraries. | Cedida
24 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:16h
La Policia Local de Torredembarra ha fet diverses actuacions durant els darrers dies per diversos fets delictius al municipi del Baix Gaià. La primera de les detencions es va produir el passat 20 de febrer, quan dues persones, un home i una dona, van furtar el combustible dels camions de recollida d'escombraries que donen servei al municipi.

Segons ha informat el cos policial, els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la tarda al polígon industrial Roques Planes. Els agents van localitzar, van detenir i van obrir diligències penals contra un home i una dona, ambdós veïns de Roda de Berà. Així mateix, van aconseguir recuperar tres garrafes amb combustible.
 

Detingut per robar unes màquines de venda automàtica

D’altra banda, el 21 de febrer, la Policia Local va detenir un home, veí de Torredembarra, com a suposat autor d’un robatori amb força en unes màquines de venda automàtica del carrer dels Filadors. El robatori es va produir el 16 de febrer, a la tarda, causant danys i emportant-se 150 euros.

La Policia Local va poder identificar el suposat autor dels fets gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de l’establiment. El detingut té diversos antecedents policials per robatoris amb força i danys.
 

Un detingut per un delicte contra la salut pública

Finalment, el 22 de febrer, la Policia Local va detenir un home, veí de Torredembarra, per un delicte contra la salut pública. L’individu anava d’acompanyant en un vehicle que va topar contra la terrassa d’un bar a l’avinguda dels Països Catalans i no es va aturar.

Posteriorment, el cotxe va ser localitzat aparcat a l’avinguda de Sant Jordi. L’acompanyant va ser detingut quan se li van trobar 263 grams de marihuana i a la conductora se li van instruir diligències penals per conduir sense disposar de permís.