Alèxia Pascual, la jove de Constantí que participa a la nova edició d'Eufòria a TV3

La constantinenca té 21 anys i estudia Teatre musical a l'Institut del Teatre

Alèxia Pascual, de Constantí, és una de les 16 concursants del programa Eufòria.
Alèxia Pascual, de Constantí, és una de les 16 concursants del programa Eufòria. | TV3
24 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:37h
Eufòria ha tornat a les pantalles de TV3 amb l'emissió del primer programa de la segona temporada. Ha estat un programa especial de càstings en el qual s'han donat a conèixer els primers nou concursants, entre els quals hi ha una representant de les comarques tarragonines: l'Alèxia Pascual, de Constantí.



Aquesta jove veïna del Tarragonès té 21 anys i ha estat una de les nou persones escollides pel jurat, format per Daniel Anglès, Clara Luna, Paula Malia, Jordi Cubino i Albert Sala. L'Alèxia ha superat totes les fases del càsting i, malgrat els dubtes expressats per Clara Luna en la darrera prova, ha aconseguit ser una de les 16 concursants d'Eufòria.

La pròxima setmana es coneixeran els set darrers finalistes del concurs i la primera gala del programa està prevista pel 10 de març. Cal recordar que la vallenca Mariona Escoda va ser la flamant guanyadora de la primera edició d'Eufòria.
 

Estudiant de l'Institut del Teatre i experiència als escenaris de PortAventura World

Nascuda fa 21 anys a Constantí, Alèxia Pascual estudia Teatre musical a l'Institut del Teatre de Barcelona. Eufòria no serà la seva primera experiència als escenaris, ja que la jove constantinenca ha actuat com a cantant i ballarina a PortAventura World, tant als espectacles de la zona infantil com al cancan.

Apassionada de la dansa, l'Alèxia creu que aportarà "energia" a Eufòria i ha assenyalat que ser una de les 16 finalistes "és un regal". En aquest sentit, Paula Malia, una de les 'coach' del programa, ha assenyalat que ha estat escollida perquè "ets una artista molt completa i ens has emocionat molt".