1 de 10
Méteo

Vídeos: La neu es deixa veure a Tarragona ciutat i en cotes molt baixes

A primera hora del matí d'aquest dilluns les xarxes s'han inundat d'imatges de flocs de neu

Neva amb alegria a Tarragona. | Twitter
per TarragonaDigital, Tarragona | 27 de febrer de 2023 a les 07:07 |
L'anunciada neu a cotes baixes ha arribat. Les xarxes s'han inundat de vídeos durant la nit i la matinada d'aquest dilluns 27 de febrer, de persones que mostraven amb alegria i sorpresa com els flocs de neu es deixaven veure en punts molt poc habituals.Les temperatures es van començar a desplomar aquest diumenge i ho han continuat fent durant la nit. Aquest fet, acompanyat de la pluja que ha arribat a la demarcació de Tarragona, ha estat la combinació perfecta per tancar el mes de febrer amb imatges insòlites.  


La més esperada, sens dubte, era la imatge de neu a cotes molt baixes o fins i tot zero. Així doncs, a primera hora d'aquest dilluns, la neu ha arribat a caure a Tarragona ciutat i amb alegria, a la Selva del Camp i, de manera anecdòtica, a Reus.
 
A Tarragona ciutat la neu ha estat del tot excepcional, ja que fins i tot ha arribat a agafar en alguns punts. Aquestes imatges feia molts anys que no es deixaven veure en aquest punt, així que els vídeos que han inundat les xarxes socials han estat gairebé inevitables.

 
     

La neu, però, no s'ha vist en els llocs més habituals, com els punts més elevats de les muntanyes de Prades, Siurana o zones de l'Alt Camp i la Conca de Barberà.
 
La precipitació no ha arribat en aquests indrets i per tant la neu no s'ha deixat veure. Això sí, les temperatures eren molt baixes a primera hora, com la de Prades amb més de 5 graus sota zero i una sensació de 8 sota zero, entre altres.
Participació