1 de 10
REUS

El Govern aprova l'ampliació del Parc de Bombers de Reus

L'ampliació de les instal·lacions, inaugurades l'any 1986, es farà en un solar cedit per l'Ajuntament

Una imatge d'arxiu del Parc de Bombers de Reus | Reus.cat
per TarragonaDigital, Reus | 28 de febrer de 2023 a les 14:40 |
El Govern ha aprovat aquest dimarts modificar el Programa d'Encàrrec d'Actuacions (PEA) de la societat Infraestructures de la Generalitat pel que fa al Departament d'Interior per un import de 107 milions d'euros (MEUR). Una de les modificacions respecte de l'anterior és la reforma i ampliació del Parc de Bombers de Reus.

D'aquesta manera, es posa fil a l'agulla a una reclamació històrica que feia anys que estava encallada. En aquest sentit, cal recordar que l'equipament de la capital del Baix Camp es va inaugurar l'any 1986. L'ampliació de les instal·lacions del Parc de Bombers de Reus es farà en un solar cedit per l'Ajuntament.


L'acord del Govern per modificar el PEA permetrà encarregar a Infraestructures.cat la gestió de la licitació i adjudicació dels contractes d'execució de les obres i dels serveis necessaris. També inclou la formalització dels contractes amb els adjudicataris i el seguiment i supervisió integral de l'execució.

La modificació del PEA també preveu la construcció de dues bases del cos d'Agents Rurals, a Balaguer i a Igualada. Es tracta de la primera vegada que els Agents Rurals apareixen en un PEA d'Interior.

 

Uns 7 milions d'euros per remodelar el Parc de Bombers de Tarragona

D'altra banda, cal recordar que a la demarcació de Tarragona ja està prevista l'ampliació i reforma del Parc de Bombers de Tarragona, que suposaran una inversió aproximada de 7 milions d'euros.

Les obres haurien d'haver començat a finals de 2022, però modificacions en el projecte i l'increment de preus ho han retardat. La nova previsió és que les obres comencin abans que acabi el 2023.
Participació