Liceo-Voltregà, primera semifinal de la Copa del Rei d'hoquei

Els gallecs s'imposen al Caldes i els de Sant Hipòlit remunten en el darrer minut per donar la sorpresa i plantar-se a les semifinals

Els gallecs s'enfrontaran al Voltregà a les semifinals
Els gallecs s'enfrontaran al Voltregà a les semifinals | @FedPatinaje
02 de març del 2023
Actualitzat el 03 de març a les 21:23h
El DeportivoLiceos'enfrontarà al Club Patí Voltregà en el primer partit de les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins que s'està disputat a Calafell. Els gallecs han guanyat amb comoditat el Caldes (7-2) mentre que els de Sant Hipòlit de Voltregà han capgirat un marcador advers i han sorprès el Noia (2-3). D'aquesta manera es defineix la primera semifinal de la Copa: un Liceo-Voltregà dissabte 4 a les 18.30 hores.

Golejada gallega

El DeportivoLiceo no ha tingut excessius problemes per endur-se el triomf després d'un encontre força equilibrat en els primers 25 minuts que s'ha trencat en el segon temps. Dava Torres avançava als verds en el minut 9 i Carballeiraampliava les diferències amb una jugada individual en el minut 11. El Caldes aconseguia reduir distàncies poc després amb una diana de Presas però Torres, abans del descans, feia el 3-1.

El segon temps tindria clar color verd amb un Canal que feia el quart en el minut 30 i no seria fins al minut 39 que el Caldes anotava el 4-2 mitjançant Presas. S'arribava als deu minuts finals d'encontre i el marge gallec era de dos gols. Àlex Rodríguez injectava tranquil·litat al bàndol de Juan Carlos Copa amb el cinquè (minut 40) i l'expulsió de Roger Presasacabaria de descentrar un duel que ha viscut dos gols més: Carballeira (minut 47) i DiBenedetto(minut 49).