Arriba la 23a edició: L'Espai de l'Estudiant de Valls bat un nou rècord d'expositors

Els dies 9 i 10 de març la sala del Kursaal de la capital de l'Alt Camp acollirà la fira dels estudis i la formació del Camp de Tarragona

Imatge d'una edició anterior de l'Espai de l'Estudiant
Imatge d'una edició anterior de l'Espai de l'Estudiant | Cedida
03 de març del 2023
Actualitzat a les 9:32h
Valls serà, novament, la capital dels estudis i la formació del Camp de Tarragona gràcies a l'Espai de l'Estudiant. La 23a edició de la fira organitzada pel Consorci Prouniversitari Alt Camp/Conca de Barberà, presentarà durant dos dies tota l’oferta formativa a nivell universitari de Catalunya, així com cicles formatius, estudis de postgrau, turisme, finances, disseny, màrqueting, cinema, moda, fotografia, formació professional, idiomes, .... i un llarg etcètera acompanyat d’altres recursos per a joves, informació sobre beques o allotjaments.

Els matins de dijous i divendres dia 9 i 10 de març, les visites són concertades amb els centres educatius. El dijous a la tarda de 15.30 h a les 19.00 h, l’Espai es pot visitar lliurement per part d’alumnes, mares, pares, educadors i aquelles persones que vulguin ampliar els seus estudis per millorar el seu currículum o les seves capacitats.
 

Nou rècord d'expositors

Per aquest 2023, l’oferta d’expositors ha tornat a batre un nou rècord, passant de 52 a 61, un 20% més de centres i serveis a la joventut que confien en el model de l’Espai de l’Estudiant i el que és més important, que confien en el nostre territori i en el seu potencial per a captar talent. Però no només ha augmentat en expositors, sinó que d’acord amb les previsions els centres visitants que s’han inscrit en aquesta nova edició són també un 25% més que l’any passat, el que suposa retornar i sobrepassar les xifres anteriors a la pandèmia.

En aquest sentit, l’Espai de l’Estudiant situa durant uns dies aquesta població en el centre de la formació i l’educació de les comarques del sud de Catalunya. La ciutat disposa de prou atractius i al·licients per ser visitada i gaudida, i aquesta fira n’és un més que ajuda a posicionar-la com una de les grans ciutats de l’interior.
 
Per dur a terme aquest esdeveniment, el Consorci compta amb l’acompanyament constant i imprescindible de l’Ajuntament de Valls, que aporta una bona part dels recursos d’infraestructures i personal de suport, però també de la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, així com de patrocinadors privats que creuen en aquest model i que veuen en la celebració d’un esdeveniment d’aquestes característiques a la capital de l’Alt Camp una oportunitat per a pensar el territori en una lògica més global, no sempre centralitzada en els grans pols urbans de la demarcació.