Crítiques pel mal funcionament de diversos semàfors al Vendrell

La Xarxa Vendrellenca demana solucionar els problemes en diferents punts, un dels quals és on es va produir un atropellament mortal fa pocs dies

Els semàfors de la C-31 al punt on es va produir l'atropellament.
Els semàfors de la C-31 al punt on es va produir l'atropellament. | Xarxa Vendrellenca
06 de març del 2023
Actualitzat a les 9:53h
La Federació Xarxa Vendrellenca ha presentat un expedient a l'Ajuntament del Vendrell en el qual demana una partida d'inversions per "garantir el bon funcionament del sistema semafòric del municipi". Des de l'entitat veïnal lamenten que hi ha diversos semàfors que no fallen sovint i no funcionen correctament, posant com a exemple el que hi ha a la cruïlla de la carretera de Valls amb el carrer de Santa Anna.

També apunten que el que hi ha a la cruïlla entre l'avinguda del Baix Penedès i l'avinguda del Camp d'Esports ha estat diversos dies sense funcionar. Des de la Xarxa remarquen que aquests elements són "claus per donar seguretat als vianants". En aquest sentit, fan referència a l'atropellament mortal que hi va haver fa pocs dies en un pas de vianants de la C-31, en el qual el semàfor no funcionava.

L'entitat reitera que se solucionin els problemes que hi ha en aquest punt, una cosa que ja havien demanat el passat 19 de gener, abans de l'accident. La Xarxa remarca que l'Ajuntament té un contracte "per catorze anys amb un cost de 7,4 milions d'euros pel manteniment de tot l'enllumenat públic, on entra també el sistema semafòric".