Albinyana recupera la festa dels Tres Tombs de les Peces

Prop de vint carruatges i trenta cavalls muntats han pres part a l'esdeveniment

Els Tres Tombs de Les Peces.
Els Tres Tombs de Les Peces. | Ajuntament d'Albinyana
Redacció
06 de març del 2023
Actualitzat a les 12:31h
El nucli de les Peces, a Albinyana, ha pogut gaudir aquest diumenge 5 de març de la festa dels Tres Tombs, que no se celebrava des d'abans de la pandèmia. Es tracta d'un esdeveniment que organitza la Coordinadora dels Tres Tombs de les comarques de Tarragona.

Pels carrers d'aquest nucli albinyanenc s'han pogut veure més d'una vintena de carros de pagès i una trentena de cavalls muntats. L'Agrupació Recreativa de les Peces s'ha encarregat de l'esmorzar i la venda de tortells, mentre que també s'ha comptat amb la col·laboració de l'ADF Clot de Bou, la parròquia, la brigada municipal i la banda Misericòrdia de Reus.

Acte comarcal del Dia Internacional de les Dones

Per altra banda, Albinyana serà aquest any la seu dels actes de commemoració comarcals del Dia Internacional de les Dones. El dissabte 11 de març es farà una caminada fins a l'Ermita de Sant Antoni que sortirà a les onze des de l'espai jove de les Peces i a les 11.30 hores des de l'església d'Albinyana.

A l'ermita de Sant Antoni es farà la lectura del manifest reivindicatiu i hi haurà un vermut i un obsequi per a tots els assistents.