El CF Camarles, club de les tres víctimes de l'accident del Perelló, atura l'activitat

La junta directiva de l'entitat es reuneix aquest dilluns per decidir si se celebra algun homenatge

Un crespó negre recorda les víctimes a l'estadi del CF Camarles.
Un crespó negre recorda les víctimes a l'estadi del CF Camarles. | Mar Rovira / Jordi Marsal / ACN
06 de març del 2023
Actualitzat a les 16:03h
El que havia de ser una festa, amb desenes d'aficionats del Camarles desplaçats al camp del Pinell de Brai per veure jugar l'equip de Quarta Catalana, va acabar convertint-se en una "vall de llàgrimes". El CF Camarles, on militaven les tres víctimes, quan cobrien el trajecte per assistir com a públic al matx, ha decidit aturar tots els entrenaments i l'activitat, com a mínim, fins que tinguin lloc els funerals.

El cop a l'entitat ha estat immens. En aquest sentit, la junta directiva del club es reunirà aquest dilluns al vespre per decidir si se celebra algun homenatge en record dels tres joves jugadors. De moment, dos crespons negres presideixen l'entrada i la grada de l'estadi.
 

Un gran desplaçament

Havien omplert un autocar amb 60 persones, entre les quals la plantilla de 24 jugadors. El Camarles B, líder del grup 20 de quarta catalana, jugava al camp del segon classificat. El club, fins i tot, havia avançat a dissabte a la tarda el partit del primer equip perquè els seguidors es poguessin desplaçar fins al Pinell de Brai per animar-los.

"Juguen tot nois del poble, hi ha molta eufòria i estan molt animats. Van emplenar un bus i la gent els segueix perquè un és amic, l'altre familiar, tots del poble", ha explicat el secretari del club, Josep Bertomeu. La grada es va omplir, gràcies també a veïns de Camarles que s'hi havien desplaçat amb cotxes particulars.

Els primers rumors sobre la gravetat del sinistre no van trigar a arribar als jugadors i aficionats. "En saber la notícia, va ser una vall de llàgrimes. El desastre és total", ha rememorat, abatut, el mateix Bertomeu. El partit es va acabar suspenent a la mitja part.
 

Activitat aturada fins que se celebrin els funerals

Ara, fins que tinguin llocs els funerals, el club ha aturat tota l'activitat i està pendent de d'una reunió de la junta directiva per decidir si convoca algun acte de record o homenatge. L'equip de la víctima més jove, de l'equip de categoria infantil, s'havia proclamat campió de lliga aquest passat dissabte.

"L'activitat ha de continuar, els nois han de continuar entrenant i se n'ha d'anar la boira que tenen el cap. Si paralitzem el club es farà bola més grossa i hem d'intentar, tot i que no marxi el record, continuar endavant", ha tancat Bertomeu.