Nou accident mortal a l'Ebre, ara a la C-12

Un motorista ha perdut la vida en un accident a la C-12 a Roquetes

Imatge de recurs d'una ambulància.
Imatge de recurs d'una ambulància. | Víctor Arias
07 de març del 2023
Actualitzat a la 13:18h
Les Terres de l'Ebre sumen una nova víctima mortal a les carreteres, només dos dies després del tràgic accident al Perelló. En aquesta ocasió el sinistre ha tingut lloc a la C-12, a Roquetes.



Els serveis d'emergències han rebut un avís per un accident a les 08.15 hores d'aquest matí. Per causes que es desconeixen, un motorista ha acabat perdent la vida en aquest accident, en sentit nord, al punt quilomètric 16 de la C-12, al Baix Ebre.

L'home que ha perdut la vida en l'accident és un veí de Tortosa de 43 anys.

Els fets han passat a primera hora del matí. Per causes que s'investiguen, un turisme i una motocicleta han xocat i el conductor del vehicle de dues rodes ha acabat perdent la vida.

La C-12 s'ha tallat en tots dos sentits de la marxa mentre els serveis d'emergències han dut a terme les respectives tasques. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb dues unitats, els Bombers de la Generalitat amb una dotació i els Mossos d'Esquadra amb cinc patrulles.
 
Amb aquesta ja són 26 les persones que han perdut la vida a les carreteres aquest 2023 a Catalunya.

Aquest nou accident mortal arriba en un moment en què les Terres de l'Ebre segueixen en estat de xoc pel tràgic accident al Perelló, que va posar fi a la vida de tres menors d'edat i ha deixat en estat crític un jove de 19 anys.