La Cursa de les Dones de Reus d'enguany se celebrarà al maig

El recorregut s'allargarà fins als 5 quilòmetres

És la prova solidària més multitudinària de la ciutat
És la prova solidària més multitudinària de la ciutat | Laia Solanellas
07 de març del 2023
Actualitzat a les 16:49h
La Cursa de les Dones de Reus 2023 se celebrarà el 7 de maig. Serà l'onzena edició de la prova solidària, la més multitudinària de les que se celebren a la ciutat. A diferència d'altres anys, el recorregut d'enguany s'ha ampliat fins als cinc quilòmetres.

Serà similar al d'altres edicions, però s'afegirà una part de trajecte al centre comercial la Fira. Les inscripcions es poden fer a través del web de la cursa i valen dotze euros. Cada inscripció inclou el dorsal, la samarreta tècnica, avituallament a l'arribada i la participació en el sorteig de material. També compta amb assegurança, cronometratge amb xip i els premis per a les guanyadores i l'animació de la cursa.

L'organització preveu tancar les inscripcions quan s'arribi a les 2.000 persones. La recollida dels dorsals, les samarretes i les bosses de benvinguda es farà al polilleuger de l'escola Alberich i Casas els dies 5 i 6 de maig de nou del matí a nou del vespre.

Enguany es repetirà una iniciativa que es va posar en marxa l'any passat. Quan es reculli el dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa. Una vegada més, també s'organitza una edició infantil de la cursa a les deu del matí per a nens i nenes entre 4 i 12 anys.

En aquest cas, les inscripcions són gratuïtes, però es pot fer un donatiu voluntari a canvi de la samarreta. Per dur a terme la prova, l'organització fa una crida per captar voluntariat que vulgui participar-hi. Qui hi tingui interès es pot posar en contacte amb Reus Esport i Lleure i amb l'Oficina de l'Esport Femení.

S'habilitarà un dorsal 0 per tothom que vulguin col·laborar amb la causa, però no pugui participar en la cursa. La recaptació d'aquest dorsal i de les inscripcions es destina, íntegrament, a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre.