1 de 10
Successos

Camarles s'acomiada entre llàgrimes del Pau, l'Àlex i el Marc, els adolescents morts al Perelló

El fatídic accident al Perelló ha portat la desolació al petit poble de Camarles, què aquest dimarts ha celebrat els funerals dels tres menors

La desolació és absoluta a Camarles per la mort dels tres joves. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Camarles | 7 de març de 2023 a les 17:23 |
L'Àlex, el Pau i el Marc són els tres adolescents de Camarles que van veure escapçada la seva vida en un fatídic accident aquest passat diumenge a la TV-3022, al Perelló. Tenien entre 13, 16 i 15 anys i anaven a passar una tarda de diumenge entre amics, mirant un partit de futbol a Pinell de Brai.


Una tarda que va passar de la normalitat més absoluta, a la tragèdia més gran en un cop de volant. L'Àlex, de 19 anys, conduïa el cotxe que els havia de portar fins al camp de futbol, però per causes que encara s'estan investigant, va canviar bruscament de direcció, el cotxe va caure per un barranc de 20 metres i es va incendiar. Els serveis d'emergències van poder salvar la vida del conductor, l'Àlex de 19 anys, però no van poder fer res pels tres adolescents.
La tràgica notícia no va tardar a escampar-se pel poble. Fins i tot a peu de camp, on s'estava disputant el partit de futbol, el joc es va aturar i es va convertir en un mar de llàgrimes. La commoció era absoluta. Hores després, Camarles decretava una setmana de dol per la mort dels joves.

 

 

Un últim adeu multitudinari als joves de Camarles

Una tragèdia de tal magnitud que ha sacsejat tota Catalunya. "És el succés més greu de la història d'aquesta població, és dur de pair", va arribar a assegurar l'alcalde del municipi, Ramon Brull.


Aquest dimarts, 7 de març, després de dos dies molt negres, s'han dut a terme els funerals per acomiadar els joves de Camarles.

El primer s'ha celebrat a les dotze del migdia i ha estat el del Pau. El fèretre ha estat carregat per alguns dels seus companys mentre les llàgrimes no tenien aturador. A dos quarts de quatre de la tarda Camarles s'ha acomiadat de l'Àlex i, finalment, a les cinc de la tarda del Marc. Totes tres cerimònies s'han realitzat a l'església de Camarles i han estat multitudinàries.

Un tram de carretera "no especialment perillós"

Justament aquest dimarts el director general de Trànsit ha fet balanç de la sinistralitat a les carreteres de Tarragona. Cal recordar que avui també ha perdut la vida un veí de Tortosa en un accident a la C-12, a Roquetes.

Sobre el punt on es va produir l'accident del Perelló, el director del SCT ha assegurat que no és "especialment perillós". El tram de la TV-3022, on van morir els tres joves registra un índex de perillositat del 29%.

Malgrat que es tracta de quatre vegades més del que té l'AP-7, al seu pas per Tortosa, el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, ha considerat que no és especialment perillós.

"Està força per sota dels pitjors trams de Catalunya, els quals se situen entre el 65% i el 133%", ha concretat. Lamiel també ha destacat que prop del 60% dels accidents a la TV-3022, produïts en els últims quinze anys, han estat per una sortida de via.

En global, s'han registrat 98 sinistres. Des del 2007 fins a l'actualitat, hi ha hagut 137 víctimes, de les quals set han estat mortals.
 
Participació