1 de 10
Successos

Quatre dotacions de Bombers i Burger King de la Rambla Nova de Tarragona desallotjat

Fins a quatre dotacions de bombers van anar al local de menjar ràpid per un avís per fum

Diverses dotacions de bombers van anar a la Rambla Nova de Tarragona. | Instagram
per TarragonaDigital, Tarragona | 8 de març de 2023 a les 09:04 |
Important desplegament dels Bombers de la Generalitat aquest dimarts al vespre a Tarragona. Totes les alarmes es van activar per un avís que indicava que sortia fum del local on hi ha la cadena de menjar ràpid, Burger King, a la Rambla Nova.

L'expectació va ser màxima, ja que fins a quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat van desplaçar-se per aquest avís. A més a més, a les vuit del vespre —moment en què van tenir lloc els fets— hi havia força afluència en aquest punt.


 

Les informacions apuntaven que sortia fum del sostre al local situat al número 44 de la Rambla Nova de Tarragona. Quan els bombers van arribar-hi, no van trobar pràcticament res: ni fum, ni flama. 


Van revisar i inspeccionar tot el local i, preventivament, es va desallotjar. No van trobar l'origen de l'incident, però tot indica que va poder ser un foc elèctric en un fals sostre del local.

Un altre incendi en un Burger King a Tarragona

Cal recordar que fa just un mes un altre local de la mateixa cadena també va patir un incident. En aquesta ocasió va ser a Salou i en ple Cós Blanc. 

El local estava ple de gom a gom quan es va donar l'avís als serveis d'emergències per un petit incendi


En aquella ocasió les flames van començar a la campana extractora de la cuina del Burger King de Salou i hi va haver 5 persones afectades, lleus, dues de les quals dones embarassades.
Participació