1 de 10
Alt Camp

Alcover presenta una nova campanya per fomentar el comerç local

Les butlletes premiades es poden bescanviar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament

Imatge de la presentació de la campanya | Cedida
per Albert Oliva, Alcover | 9 de març de 2023 a les 09:39 |
L’Ajuntament d’Alcover, a través de la regidoria de Funciona Alcover, i amb la col·laboració de l’Associació de Botiguers, posa en marxa una nova edició de la campanya Compra, Rasca i Guanya! per fomentar el comerç local.

La iniciativa s’iniciarà aquest divendres 10 de març i contempla que tota persona que realitzi una compra per un import superior a 10 euros, en algun dels 50 establiments adherits, pugui optar a un dels 1.500 premis directes. Es podran aconseguir bosses de ràfia, tèrmiques, per a la fruita i la verdura, bossetes porta-aliments, porta entrepans, taules de taller, ganivets i tasses. Tanmateix, tots aquelles butlletes que no hagin estat premiades entraran al sorteig d’una fregidora d’aire (airfryer), una tauleta i/o tres carros de la compra amb un lot de productes valorats en 100 euros.


Les butlletes premiades es poden bescanviar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament. Les no premiades s’hauran d’omplir i dipositar a l’urna que es trobarà a les oficines de l’Ajuntament.
 

Aquesta iniciativa ha estat ideada amb l’objectiu que tots els productes que en formen part s’hagin adquirit a empreses i establiments locals.
Participació