1 de 10
Successos

Amb el material al carretó: Enxampen el lladre de comptadors d'aigua a Reus

El lladre va ser detingut quan portava material robat i està acusat d'haver assaltat fins a 9 comunitats de veïns a Reus

Imatge dels comptadors d'aigua que havia robat el lladre de Reus. | Mossos
per TarragonaDigital, Reus | 9 de març de 2023 a les 11:26 |
Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Reus han detingut el lladre de comptadors d'aigua de Reus. L'home, de 33 anys, havia arrasat fins a 9 comunitats de veïns en les últimes setmanes, deixant moltes persones sense subministrament com a conseqüència dels seus robatoris.

La investigació es va iniciar el passat 28 de febrer quan diverses comunitats de veïns van denunciar que havien patit el robatori dels comptadors d'aigua de l'edifici. Tots els assalts es van produir en una setmana i en edificis molt pròxims entre ells.


El lladre utilitzava el mateix 'modus operandi' en tots els casos: accedia a l'interior dels quartets de subministrament d'aigua de les comunitats de veïns i amb una clau anglesa o un tornavís robava els comptadors, aixetes de coure i material divers.

Durant la investigació, la policia catalana va descobrir que el lladre havia venut 22 comptadors d'aigua en una ferrovelleria de Reus.

L'enxampen 'in fraganti' amb material robat

Els Mossos d'Esquadra, després d'identificar una persona sospitosa de ser l'autora, la van seguir. La sorpresa va venir quan la van enxampar 'in fraganti' quan anava a vendre més material a la ferrovelleria.


Quan la policia va aturar l'home, aquest portava un carretó ple de comptadors d'aigua robats, amb 18 unitats, així com una clau universal per obrir els quartets de comptadors i uns guants.

Un cop intervingut el material, l'empresa d'Aigües de Reus va reconèixer com a propi part dels comptadors.


El detingut va passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Reus i va quedar en llibertat.
Participació