1 de 10
Successos

Cacen un cotxe que duia més de 1.000 plantes de marihuana a la Bisbal del Penedès

El turisme ha estat interceptat a la sortida de l'autopista AP-2

Les plantes estaven a l'interior de capses de cartó tancades. | Guàrdia Civil
per Marc Guitart, La Bisbal del Penedès | 9 de març de 2023 a les 11:57 |
Agents de la Guàrdia Civil han interceptat un vehicle que transportava més de 1.000 plantes de marihuana en capses a la sortida de l'autopista AP-2 a la Bisbal del Penedès. Els agents han aturat el vehicle, que tenia matrícula francesa, per identificar els seus ocupants. Davant l'actitud nerviosa d'aquests, els han demanat que obrissin el maleter, on hi havia una gran quantitat de capses de cartó tancades.
 

Les plantes estaven a l'interior de capses de cartó tancades. Foto: Guàrdia CivilA dins s'han trobat nombroses plantes de marihuana, que han estat intervingudes per la Guàrdia Civil. També s'han detingut els tres ocupants del vehicle. En total s'han comptabilitzat 1.123 plantes de mida petita que, segons els agents, eren traslladades a la zona pel seu cultiu.

El peritatge que han fet ha servit per calcular que el benefici econòmic de les plantes en edat adulta hauria estat de 500.000 euros en plantacions a l'exterior i 800.000 euros en plantacions 'indoor'. El Jutjat d'Instrucció número sis del Vendrell s'ha fet càrrec de les actuacions. 
Participació