Josep Andreu presenta els números 2 i 3 de la seva candidatura electoral

Abans de Setmana Santa es faran públics la resta de membres de la candidatura

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí
Imatge de la roda de premsa d'aquest matí | Albert Oliva
09 de març del 2023
Actualitzat a la 13:01h
Montblanc Progressa ha presentat els números 2 i 3 de la seva candidatura per a les eleccions municipals. Pep Andreu, l'alcaldable, ha anunciat que Marià Gomis i Anna Lafebre ocuparan aquests llocs.

Marià Gomis, llicenciat en dret, serà el número dos i farà equip amb Josep Andreu amb l’objectiu de reeditar l'alcaldia que ostenta des del 2007. Actualment, Gomis és secretari de l’Ajuntament de Montblanc. Segons ha anunciat, «durant la campanya electoral no exercirà de secretari per no interferir en les tasques administratives de l’ajuntament».

L'altra incorporació és la d’Anna Lafebre, fisioterapeuta i psicòloga. Lafebre ha estat vinculada al moviment sobiranista des de l’inici del procés independentista i Andreu ha anunciat la incorporació al nou projecte com a perfil independent, per tal de sumar noves sensibilitats i «també ens enfocarem a les persones, presentarem un programa on tindrem en compte com millorem la qualitat de vida de les persones que viuen a Montblanc, a més, treballarem també sobre la part social per una millora dels recursos de les persones de Montblanc i pedanies».

Josep Andreu ha comunicat que, abans de Setmana Santa es faran públics la resta de membres de la candidatura.