1 de 10
TARRAGONA

Tanca un dels restaurants més mítics de Tarragona amb més de 60 anys d'història

A finals del passat mes de desembre el Sol Ric va abaixar la persiana d'un dia per l'altre

Imatge de l'entrada al restaurant Sol Ric de Tarragona. | Facebook/Restaurant Sol Ric
per TarragonaDigital, Tarragona | 9 de març de 2023 a les 17:05 |
El restaurant Sol Ric de Tarragona, un dels històrics establiments de la ciutat, ha tancat portes després de més de 60 anys d'història. Ubicat a la Via Augusta, a tocar de la carretera N-340, va abaixar la persiana definitivament a finals del passat mes de desembre, segons ha explicat el 'Diari de Tarragpna'.

No s'ha produït cap comunicació oficial per part del restaurant a través de les seves xarxes socials, però el telèfon de reserves no dona línia i l'espai, després de més de dos mesos tanca, sembla abandonat si un s'hi acosta a donar un cop d'ull.


En aquest sentit, alguns usuaris de xarxes socials van denunciar que van reservar el sopar de Cap d'Any al restaurant i que dos dies abans els van trucar per anular la reserva.
 

Tancament d'un dia per l'altre

El motiu del tancament no està gens clar i els treballadors tampoc han rebut cap explicació. En aquest sentit, alguns empleats han assenyalat al citat mitjà que l'establiment va tancar portes "d'un dia per a un altre", i deixant els treballadors "amb una mà davant i una altra darrere".


Segons els testimonis consultats pel 'Diari de Tarragona', en els darrers mesos les coses no acabaven de rutllar del tot bé. Els treballadors estan estudiant la possibilitat d'emprendre accions legals contra els darrers propietaris del restaurant.
 

Una història de més de sis dècades

El restaurant Sol Ric és un establiment emblemàtic de la ciutat de Tarragona. Qui més qui menys hi ha dinat, sopat o fet alguna celebració en els seus més de 60 anys de vida. En aquest sentit, la història del restaurant arrenca l'any 1960, quan els germans Tomàs van llogar aquesta masia de la Via Augusta per obrir un restaurant.


Els fundadors es van jubilar durant la dècada dels 90 del segle passat i el germà petit, amb alguns treballadors, es va fer càrrec del negoci. En els darrers anys, el restaurant ha tingut diferents propietaris, posant punt final a la trajectòria a finals del passat 2022.
Participació