1 de 10
CONSTANTÍ

Inversió milionària de Lidl en un municipi de Tarragona

La companyia alemanya anuncia una inversió de 13 MEUR per posar en marxa un magatzem temporal a Constantí l'any 2024

Lidl obrirà un magatzem temporal de distribució a Consantí l'any 2024. | Lidl
per TarragonaDigital, Constantí | 10 de març de 2023 a les 11:30 |
L'any passat Lidl va anunciar la construcció d'un centre logístic al terme municipal de Constantí, en una parcel·la de 185.000 metres quadrats, que entrarà en funcionament l'any 2026. Ara, la cadena de supermercats alemanya ha anunciat que, per donar resposta a les seves necessitats a la zona nord-est d'Espanya, instal·larà un magatzem de distribució temporal al municipi del Tarragonès.

En aquest sentit, la companyia ha explicat que el nou equipament es posarà en marxa a mitjan l'any vinent. La inversió prevista és de 13 milions d'euros, que serviran per construir un magatzem provisional, amb quatre mòduls d'emmagatzematge, amb una superfície de 40.000 metres quadrats i 50 molls de càrrega.


Segons ha explicat Lidl en un comunicat, s'ha tancat una operació d'arrendament, en règim de 'leasing', amb Tristan Capital Partners i Kefren Capital Real Estate. En aquest sentit, a mitjà termini, es contractarà personal que també treballarà en el nou centre de distribució que s'obrirà l'any 2026.
 

Futur centre logístic propi a Constantí

Precisament amb l'objectiu de garantir la seva expansió sostenible i sostinguda a tot el territori, Lidl va adquirir l'any passat una parcel·la d'uns 185.000 m² a Constantí per construir un nou centre logístic propi.


Aquest projecte, que generarà riquesa i ocupació local, se sumarà als altres quatre que la cadena de supermercats preveu inaugurar en els pròxims anys a Escúzar (Granada), Parla (Madrid), Martorell (Barcelona) i Villadangos del Páramo (Lleó).
Participació