Sant Jaume dels Domenys senyalitza diferents camins, masies i rutes municipals

S'han posat gairebé 300 estaques i rètols per facilitar els desplaçaments i marcar els punts d'interès

Una de les noves senyalitzacions a Sant Jaume dels Domenys.
Una de les noves senyalitzacions a Sant Jaume dels Domenys. | Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys
10 de març del 2023
Actualitzat a la 13:43h
L'Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys ha finalitzat la senyalització de diferents camins, masies i rutes municipals. Una tasca ingent que s'ha tancat amb la col·locació de 118 estaques i 173 rètols per "facilitar els desplaçaments entre els nuclis" i marcar "els punts d'interès del municipi".

Tots els rètols incorporen el destí i la distància en quilòmetres, mentre que les senyalitzacions inclouen una estaca i un rètol específic per als 56 masos i masies. En total, la xarxa de camins senyalitzats abasta 31,6 quilòmetres, mentre que les rutes de senderisme en sumen 24,2.

Es reparteixen en cinc rutes, que són la de la cova de la Via, la del puig de Tiula, la del Pi Sol, la del Pèlag i la Cova Gran i la de la font i els safaretjos del Papiolet. Aquestes rutes estan senyalitzades amb 68 estaques i rètols de seguiment.

Per fer aquesta acció han calgut "mesos de mesuraments sobre el terreny, confecció de rètols i digitalització de camins", expliquen des del consistori. Aquesta va ser la proposta més votada dels pressupostos participatius de l'any 2021.