Dol a Tarragona: mor el professor de la URV Luis Navarro Miralles

Va ser l'impulsor i director de l'Hemeroteca Caixa Tarragona

10 de març del 2023
Actualitzat a les 17:59h
Imatge d'arxiu del professor Luis Navarro Miralles.
Imatge d'arxiu del professor Luis Navarro Miralles. | TarragonaDigital
Dol a Tarragona per la mort del professor d'Història Moderna de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Luis Navarro Miralles, als 88 anys. A banda de la seva tasca docent a la URV, Miralles és recordat per la seva tasca a l'Hemeroteca de Caixa Tarragona, que va impulsar i dirigir. També va ser l'impulsor de l'Arxiu del Port

Nascut l'any 1934 a Larraix, a l'antic protectorat del Marroc, va estudiar primària i batxillerat al Col·legi dels Germans Maristes de Tarragona. Va cursar els seus estudis universitaris a Barcelona, aconseguint el doctorat l'any 1972 amb un treball sobre la Guerra del Marroc.

La cerimònia de comiat del doctor Luis Navarro Miralles tindrà lloc aquest dissabte 11 de març, a les 11 hores, al Tanatori de Tarragona.
 

Tota una vida lligada la URV

Luis Navarro Miralles es va incorporar a la docència universitària l'any 1971, a la delegació de la Facultat de Lletres de la Universitat de Barcelona a Tarragona, llavor de la Universitat Rovira i Virgili.

Es va jubilar l'any 2004 i va ser l'encarregat de fer l'última classe magistral a la Facultat de Lletres de la plaça Imperial Tarraco, a l'Aula Magna de l'edifici, el 17 de desembre de 2008.