El Barça no perdona i goleja el Reus Deportiu Virginias al Palau d'Esports

Els roig-i-negres, que no han pogut comptar amb el capità Salvat, cauen amb contundència contra un Barça molt efectiu a l'àrea rival

Els blaugrana ja van eliminar el Reus a la Copa
Els blaugrana ja van eliminar el Reus a la Copa | Reus Deportiu
12 de març del 2023
Actualitzat a les 19:49h
El Reus Deportiu Virginias no ha pogut donar la sorpresa davant el Barça i ha perdut amb contundència (1-6) contra el líder de la lliga. Els ganxets, que han vist agreujat el desgast de la Champions amb l'absència del capità Joan Salvat, han plantat cara però els culers han fet sang en els darrers deu minuts d'encontre. Les superioritats numèriques dels blaugrana després de dues blaves reusenques, clau per al desequilibri del matx.
 

Més igualat del que sembla

Un 'clàssic' de l'hoquei com els duels entre el Reus i el Barça sempre són sinònim d'espectacle. Després d'un primer quart d'hora d'ocasions en un costat i l'altre, el Barça ha pogut trencar el resultat inicial amb un xut a l'escaire de Joao Rodrigues que no podia desviar Martí Zapater en el minut 16. Pascual, tres minuts després, ampliava el marge barcelonista per a què Sergi Aragonès aconseguís retallar sobre la botzina del descans amb un llançament llunyà.

El segon temps prometia emoció fins que dues targetes blaves per al Reus han desequilibrat l'encontre. Compagno veia l'amonestació i el Barça aprofitava per augmentar la distància en el minut 37. Després era Giménez qui acabava a la banqueta per dos minuts i Nunes aprofitava un refús de la tanca per fer l'1 a 4 en el minut 41. Tot i que els del Jordi Garcia ho han intentat, les forces no han donat prou alè i Bargalló feia el cinquè en una magnífica jugada individual en el minut 46 i el jove Ruano tancava el marcador amb l'1-6 en el darrer minut.



Aquest resultat, combinat amb el de la resta de la jornada, fa que el Reus quedi en la quarta plaça amb 40 punts a set del Liceo (tercer) i vuit del Calafell (segon). La pròxima cita dels del Baix Camp serà diumenge vinent a les 16.05 hores visitant el Voltregà. Els ganxets només han sumat un punt dels darrers nou i cal tornar al camí del triomf.

FITXA TÈCNICA
Reus Deportiu Virginias

Zapater, Aragonès, Rojas, Compagno i Julià. A la banqueta: Ballart, Giménez, Jansà, Cabré i Gelmà
FC Barcelona
Fernández, Alabart, Bargalló, Nunes i Rodrigues. A la banqueta: C. Grau, Pascual, Panadero, M. Grau i Ruano
Gols
0-1 / Rodrigues (16')
0-2 / Pascual (19')
1-2 / Aragonès (24')
1-3 / Rodrigues (37')
1-4 / Nunes (41')
1-5 / Bargalló (46')
1-6 / Ruano (49')
Targetes blaves
Per als locals Giménez i Compagno i per al visitant Nunes
Àrbitres
Oriol Pérez i Jordi Reverter
Incidències
Matx de la jornada 21 de l'OK Lliga disputat al Palau d'Esports de Reus