El Vendrell impulsa la primera Fira de Formació Professional del Baix Penedès

Va dirigida principalment als alumnes que actualment cursen l'ESO

El Vendrell impulsa una Fira de la Formació professional.
El Vendrell impulsa una Fira de la Formació professional. | Departament d'Educació
13 de març del 2023
Actualitzat a les 12:13h

El Vendrell organitza els dies 15 i 16 de març la primera edició de la Fira de Formació Professional del Baix Penedès, que tindrà lloc al Diver Parc Lúdic de Coma-ruga. Es tracta d'una fira que va dirigida principalment als alumnes que estudien ESO i que aviat hauran d'orientar la seva continuïtat formativa.

L'organitzen l'Ajuntament del Vendrell i l'Eina, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i de la Fundació Santa Teresa. Els diferents centres educatius de la comarca i altres entitats empresarials vinculades al món de la formació impulsaran activitats lúdiques i formatives. En dues carpes es presentarà l'oferta formativa reglada relacionada amb la formació professional.

El certamen també es planteja com un aparador d'oportunitats educatives per a joves que, havent finalitzat altres cicles mitjans, vulguin continuar ampliant els seus estudis en altres disciplines de la formació professional. Des de l'Ajuntament remarquen que el creixement dels estudis de l'FP els últims anys pot donar resposta a reptes com la reducció de la taxa d'abandonament escolar.