Retorn exitós de la Fira Gastronòmica del Grup Guivernau del Vendrell

La presència del cuiner Nandu Jubany ha estat un dels grans al·licients de la jornada

Nandu Jubany amb Josep Guivernau a la fira gastronòmica.
Nandu Jubany amb Josep Guivernau a la fira gastronòmica. | Grup Guivernau
14 de març del 2023
Actualitzat a les 20:38h
Els clients del Grup Guivernau, l'empresa vendrellenca que el 2025 celebrarà el seu centenari, han hagut d'esperar quatre anys per tornar a gaudir de la Fira Jornada Gastronòmica que la firma organitza abans de la Setmana Santa. La cinquena edició d'aquest certamen exclusiu per a professionals del sector de l'alimentació i clients del grup es va suspendre a última hora l'any 2020, per la pandèmia de la Covid.

Després de dos anys d'incertesa, l'empresa ha recuperat aquest dimarts 14 de març de 2023 una jornada que era molt esperada, com s'ha demostrat per la gran assistència que s'ha registrat des de primera hora. El volum de visitants a les instal·lacions que l'empresa de distribució de productes congelats té al polígon de Les Mates ha estat molt elevat en tot moment. 
 

La fira ha tingut un rècord de participació. Foto: Grup Guivernau



Els assistents han pogut tastar els productes de les empreses que Guivernau distribueix a bona part del territori català, així com les últimes novetats gastronòmiques. A la fira s'hi podien trobar els productes de fleca i brioixeria d'Europastry, els gelats artesans d'alta gamma i la pasta italiana de Sandro Desii, la sèpia marroquina de qualitat d'Alfrisa, el marisc Premium de Globalimar, el bacallà de pesca sostenible del País Basc d'Ederpesca, el pop gallec de gran qualitat del Rey del Pulpo, els productes congelats d'Anedilco, les carxofes confitades de Caprichos del Paladar i els productes carnis gironins de Gicarns

Nandu Jubany, un dels grans atractius

Jané Ventura ha amenitzat la jornada amb els seus vins i caves, però la gran atracció ha estat el cuiner Nandu Jubany, que ha fet un 'show cooking' amb les seves croquetes i els seus canelons. Jubany ha recordat com l'impacte de la pandèmia el va obligar a reinventar-se, en trobar-se amb tots els restaurants tancats. D'aquí en va sorgir la seva "fàbrica de croquetes", amb receptes que va posar a disposició de tothom a través de les xarxes socials.
 

Nandu Jubany, a la fira del Grup Guivernau. Foto: Grup Guivernau



El retorn de la Fira Gastronòmica ha tingut una valoració molt positiva per part de l'empresa vendrellenca i de tots els assistents, entre ells, l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. Des de l'empresa apunten que aquesta ha estat l'edició de la fira que ha tingut més assistència, superant de llarg el miler de persones.

Actualment, el grup distribueix fins a 2.500 referències de productes d'alimentació a 3.000 clients de Catalunya, Andorra i una part de l'Aragó Oriental. Compten amb més de 90 professionals i una flota d'uns 40 vehicles. L'empresa —amb Josep i Pau Guivernau a la direcció i el seu pare Josep Guivernau Mercader com a president— complirà el 2025 el seu centenari, una gesta que vol celebrar d'una manera especial.
 

Pau Guivernau, a la fira gastronòmica 2023. Foto: Grup Guivernau

 

El Grup Guivernau ha recuperat la fira quatre anys després. Foto: Grup Guivernau


 


 

Josep i Pau Guivernau, amb Josep Guivernau Mercadé.

Josep i Pau Guivernau, amb Josep Guivernau Mercader. Foto: Cedida