El PSC del Vendrell incorpora a Mariona Figueras a la llista electoral

Vinculada en diferents entitats de cultura popular, Figueras va formar part de la llista de Junts pel Vendrell el 2019

Mariona Figueras s'ha sumat a la llista del PSC del Vendrell.
Mariona Figueras s'ha sumat a la llista del PSC del Vendrell. | TGNDigital
15 de març del 2023
Actualitzat a les 12:56h
El PSC del Vendrell ha anunciat aquest dimecres 15 de març la incorporació de Mariona Figueras a la candidatura per a les eleccions municipals. Figueras està vinculada a moltes entitats de cultura popular de la ciutat, com ara els Gegants, el Cabrot, els Pastorets o els Armats, i va ser Administradora de la Festa Major de Santa Anna.

No serà el primer cop que forma part d'una llista electoral, ja que el 2019 va donar suport al projecte d'Eva Serramià amb Junts pel Vendrell, ocupant el desè lloc de la llista. D'aquesta manera, el PSC del Vendrell pesca a l'espai de l'antic PDeCAT per ampliar l'abast de la seva candidatura. De fet, a l'acte de presentació de Mariona Figueras hi havia Marc Rodero i Mar Galeano, que el 2019 també havien format part de la llista de Serramià.

Figueras, que formarà part de la llista com independent, ha explicat que era el moment "de fer un pas més i treballar per la cultura popular des d'una altra perspectiva". El cap de llista i actual alcalde, Kenneth Martínez, ha destacat que Figueras és una persona "que sent la cultura popular", un àmbit que defineix com a "clau perquè la gent tingui elements que els identifiquin".