Troben un cadàver amb signes de violència en un pou al Perelló

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir el cas

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | Pau Masó
16 de març del 2023
Actualitzat a les 16:08h
La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre investiguen la mort d'una persona al Perelló, a la comarca del Baix Ebre. Segons fonts consultades per l'ACN, el cos sense vida s'hauria trobat a l'interior d'un pou pròxim a la zona de platges.

En aquest sentit, la policia catalana ha descartat que es tracti d'una mort accidental, ja que hi hauria indicis de criminalitat, i s'ha obert una investigació.

La notícia salta just després que el Perelló també es trobi en estat de xoc per un altre succés. Es tracta de la detenció de l'exentrenador de futbol femení del CE Perelló després de, presumptament, haver abusat d'una jugadora.

Segons va denunciar la víctima, l'entrenador la va assetjar i va insistir a quedar amb ella fins que ho va aconseguir. Un cop a casa de l'home, de 42 anys, la va obligar a prendre substàncies estupefaents i després hauria abusat d'ella.

Malgrat que els fets van passar al novembre, la noia tenir por a denunciar-ho per si ningú la creia. La jove pateix una discapacitat intel·lectual. Tanmateix, després que el club fes fora l'home per "altres successos", la jove va decidir denunciar els fets a la policia. L'home ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra.