Els millors plans per fer aquest cap de setmana de març a Tarragona

L'agenda per gaudir del cap de setmana amb les millors activitats per fer a Tarragona

L'Hospitalet de l'Infant serà capital dels Playmobil i Lego.
L'Hospitalet de l'Infant serà capital dels Playmobil i Lego. | AA
16 de març del 2023
Actualitzat a les 17:43h
Arriba l'esperat cap de setmana després d'uns dies molt intensos i us portem un cop més l'agenda amb els millors plans i activitats per fer a Tarragona. Aquest serà l'últim cap de setmana d'hivern, ja que dilluns 20 de març entrarem oficialment a la primavera. Encara no haureu de fer el canvi d'horari, però no us despisteu perquè no falta gaire!

Aquest cap de setmana podreu gaudir-lo amb propostes molt variades a Tarragona: des de Lego i Playmobil, fins a concerts, teatre, circ i moltes més activitats que us detallem tot seguit. Recordeu que per tenir més informació sobre cada pla, només heu de clicar i consultar tot el que us faci falta.

Agenda Tarragona 17, 18 i 19 de març del 2023

Nou cap de setmana per gaudir del circ amb Fofito a Tarragona.

— L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà aquest dissabte el segon dels tres concerts de la Franz Schubert Filharmonia (FSF) previstos aquesta temporada amb Joshua Bell.

— La 15a Mostra Cambrils Jazz & Blues, que se celebrarà del 19 de març al 21 de maig, ha programat set concerts enguany.

Tarragona celebra un any més els tradicionals Tres Tombs, els quals portaran cavalls i carruatges a la ciutat.

L'activitat cultural no s'atura a Tarragona i aquest cap de setmana arriba al Teatre Tarragona l'òpera 'Madama Butterfly', de Puccini. 

— El vendrellenc Youssef El Maimouni presentarà la seva nova novel·la 'Nadie salva a las rosas' aquest divendres 17 de març a la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell.

— El Teatret Familiar arriba a una nova edició amb el cicle ‘Va de contes desexplicats’ que reinterpreta els contes clàssics i contemporanis durant tot el mes de març. 

— Valls reinicia el cicle 'Reviu el Centre Històric. Festa i cultura al carrer' amb els carrers activitats lúdiques i familiars els dissabtes al matí.

— L'Auditori Pau Casals del Vendrell acollirà aquest dissabte un concert de Las Migas, una formació que ja és tot un clàssic del flamenc amb els seus divuit anys de carrera.

— El cap de setmana del 18 i 19 de març l'Hospitalet de l'Infant celebrarà la primera edició de l'Hospi Brick & Click, la fira més gran de Catalunya de LEGO i Playmobil. 

— Aquest cap de setmana podeu visitar a Reus l'exposició 'Feixisme, mai més!', instal·lada al Museu Salvador Vilaseca.