Disputa judicial pel local on el PSC del Vendrell té la seu de campanya

L'empresa Palau de l'Infant assegura que en té la possessió i reclama l'anul·lament del contracte

La seu de campanya del PSC del Vendrell.
La seu de campanya del PSC del Vendrell. | TGNDigital
17 de març del 2023
Actualitzat a les 22:24h
La propietària de l'empresa Palau de l'Infant, Teresa Ramon Costa, ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra reclamant la nul·litat del contracte de lloguer de la seu de campanya del PSC del Vendrell. Aquest és el local situat al carrer de Sant Xavier número dos, on fins al 2019 va estar oberta la botiga de puericultura, d'accessoris per a infants. Palau de l'Infant és una empresa familiar que tenia tres botigues al Vendrell, tot i que ara només en resta oberta una al carrer dels Trulls.

Ramon explica a TarragonaDigital que el local del carrer de Sant Xavier és propietat d'una altra empresa que també estava vinculada a la seva família (Transportes y Excavaciones Kik SA), de la qual ella n'és accionista. Aquesta empresa està actualment en concurs de creditors, però Ramon assegura que la possessió del local l'ha continuat tenint tots aquests anys Palau de l'Infant, "amb un contracte de lloguer per precari".

La demandant explica que el passat 28 de febrer va anar a buscar alguns productes que té al local i es va trobar amb "la sorpresa que ens havien canviat el pany i no vam poder accedir". Poc després va veure que el local havia de ser la seu de campanya del PSC del Vendrell. "A dins teníem gènere que és nostre, com prestatgeries, taulells o el mateix rètol del Palau de l'Infant", lamenta.

Per això va anar a posar una denúncia als Mossos d'Esquadra, assegurant que l'administrador concursal de Transportes y Excavaciones Kik "ha comès dos delictes, per una banda, ha canviat el pany del local i, per l'altra, l'ha rellogat a un tercer". També ha portat l'assumpte al Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona, on hi ha el concurs de creditors, reclamant que s'anul·li el contracte i se'ls retorni la possessió. 
 
El Palau de l'Infant va estar obert fins al 2019 al carrer de Sant Xavier.

El Palau de l'Infant va estar obert fins al 2019 al carrer de Sant Xavier. Foto: Cedida