Segona gran plantació de marihuana que desmantellen en un mateix habitatge de Cunit

Dos dels tres detinguts ja ho havien estat en l'anterior operatiu, fa setze mesos

L'entrada a l'habitatge de Cunit.
L'entrada a l'habitatge de Cunit. | Ajuntament de Cunit
17 de març del 2023
Actualitzat a les 12:34h
Més de 900 plantes confiscades, tres persones detingudes i més de mil euros en metàl·lic i nombrosos objectes intervinguts. És el resultat de l'última actuació que han dut a terme la policia local de Cunit i la Guàrdia Civil per desmantellar una plantació en un habitatge del municipi. Precisament en aquest mateix domicili ja es va fer una operació similar fa només setze mesos, el novembre del 2021.  

Dels tres detinguts, dos ja ho havien estat en l'anterior ocasió, en què es van trobar 1.525 plantes. Se'ls imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. El frau a la companyia subministradora és de 244 amperes, que equival, aproximadament, al consum de 25 habitatges.

Després de mesos de vigilància del domicili, els dos cossos policials han activat l'operació aquesta matinada de divendres, fent l'entrada a l'habitatge. Els detinguts han estat posats a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia del Vendrell.

Des de l'Ajuntament indiquen que entre la policia local i la Guàrdia Civil s'han confiscat més de 5.700 plantes de marihuana els últims setze mesos i s'ha destruït material relacionat amb les plantacions amb un pes de quatre tones.