El Calafell no pot amb el Liceo i cedeix la segona plaça de l'OK Lliga

Els verds cauen davant el Liceo i trenquen la ratxa de vuit victòries seguides a la lliga. Dos gols de Rodríguez i un de Di Benedetto sentencien el duel

Els verds perden a la lliga després de vuit victòries seguides
Els verds perden a la lliga després de vuit victòries seguides | OK Liga TV
18 de març del 2023
Actualitzat el 19 de març a les 9:36h
El Club Patí Calafell ha perdut contra el DeportivoLiceo (0-3) i trenca la grandíssima ratxa de resultats després de vuit victòries seguides a l'OK Lliga. El conjunt dirigit per Ferran López no ha pogut amb els gallecs en un encontre on no han estat encertats de cara a gol. Aquesta derrota provoca que els corunyesos recuperin la segona plaça de la lliga, deixant el Calafell a la tercera amb dos punts menys.

Rodríguez sí que veu porteria

Àlex Rodríguez, ex del Reus Deportiu, ha estat l'home de l'encontre després de desequilibrar una balança que prometia estar equilibrada abans de l'encontre. Ambdós conjunts, que s'han vist les cares recentment a la Champions, no han aconseguit trencar el 0 a 0 fins al minut 17. Rodríguez aprofitava una pèrdua de bola a mitja pista per plantar-se davant Camps i superar-lo per fer el primer gol del matx.

No seria fins al segon temps quan el marcador tornaria a moure's després que Arnau Xaus no pogués transformar una directa i Sergi Miras fallés un penal. DiBenedetto aprofitava una sèrie de rebutjos dins de l'àrea de Camps per enviar la bola al fons de la xarxa i ampliar distàncies en el minut 36. Amb el Calafell ja bolcat per trobar l'empat, Rodríguez sentenciava culminant un contraatac on Camps no podia fer res.

Amb el 0-3, el Calafell cau a la tercera plaça amb 48 punts i el Liceo recupera la segona posició amb 50. Dijous a les 21.00 hores torna la màxima competició europea amb el Calafell visitant l'Oliveirense obligat a guanyar per no dir adeu a la pròxima fase de la competició continental.