Segona persona detinguda pel crim de Valls: investigació oberta

Ahir, els Mossos ja van detenir un noi de 23 anys relacionat amb la mort violenta d’un altre home de 45 anys

22 de març del 2023
Actualitzat a les 10:52h
La zona ha estat acordonada mentre treballen els efectius policials
La zona ha estat acordonada mentre treballen els efectius policials | Albert Oliva
Novetats en el cas del cadàver que va aparèixer ahir dimarts dia 21 de març al carrer de l'Església de Valls. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'àrea d'investigació criminal dels Mossos d'Esquadra de Catalunya ha detingut una segona persona relacionada amb els fets. El detingut és un home de 30 anys.

Segons fonts policials, es tractaria d'una persona presumptament implicada en el mateix grau que l'altre detingut. En aquest sentit, ahir al vespre, els agents van detenir un noi de 23 anys com a presumpte autor dels fets, relacionat amb la mort violenta d’un altre home de 45 anys.



La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions al llarg del dia.
 

Zona molt conflictiva

L'immoble on ahir es va trobar el cadàver, al carrer de l'Església número 7, és força conegut pel veïnat de la zona. De fet, es tracta d'una casa ocupada il·legalment per persones de diferents nacionalitats i que, en la majoria de casos, estan relacionades amb robatoris, aldarulls i assumptes de drogues.

En aquest sentit, segons els veïns constantment hi ha aldarulls i "és un espai de pas on diferents individus fan estades de curta durada i s'amaguen de la policia quan els convé". De fet, fa uns mesos, es va originar un incendi a les portes de l'immoble i actualment té totes les portes i finestres obertes i els vidres trencats.