SP-ERC del Vendrell demana millorar la gestió de les baixes del professorat de l'escola de música

La formació lamenta que, moltes vegades, aquestes baixes no es cobreixen ni es compensen

22 de març del 2023
Actualitzat a les 9:49h
L'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) del Vendrell va ser protagonista de nou al ple d'aquest dilluns 20 de març. El grup municipal de Som Poble-Esquerra Republicana va presentar una proposta de resolució en la qual demanava millorar diferents aspectes del funcionament del centre.

Un d'ells té a veure amb la gestió de les baixes temporals del professorat de l'escola. SP-ERC va traslladar les queixes de diverses famílies per les "irregularitats" a l'hora de cobrir aquestes baixes. Segons la formació, moltes vegades "aquestes substitucions no es fan ni es compensen", afegint que, sovint, "fins i tot es cobra per classes que s'han anul·lat per falta de professors substituts".

Una situació que apunta directament als tràmits administratius que cal fer al consistori per cobrir aquestes baixes, que no són prou àgils per resoldre les incidències amb rapidesa quan succeeixen. Per altra banda, la proposta també demanava que es faciliti l'obertura de l'escola en horaris flexibles perquè altres grups culturals del municipi "puguin fer els assajos fora de l'horari lectiu del centre".

Des del partit creuen que aquesta és una manera de "facilitar i promoure l'activitat de les associacions del Vendrell". La proposta va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.