Detenen un jove relacionat amb el crim de la noia a Móra la Nova

A primera hora del matí ha aparegut el cos amb signes de violència d'una noia a Móra la Nova

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'assassinat a Móra la Nova.
Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'assassinat a Móra la Nova. | Pau Masó
23 de març del 2023
Actualitzat a les 20:11h
Consternació a les Terres de l'Ebre per l'assassinat d'una noia a Móra la Nova. A primera hora del matí ha aparegut el cos d'una noia en una finca agrícola al terme municipal de Móra la Nova, com ha avançat TarragonaDigital.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat ràpidament fins al lloc dels fets i han confirmat l'existència del cadàver d'una noia jove, el qual presentava signes de violència. El cos correspondria a una noia jove de 25 anys i, tot i que els Mossos d'Esquadra no han confirmat aquesta informació, podria ser el d'una jove de Garcia desapareguda la nit anterior.



De fet, el jove detingut, de 24 anys, seria amic de la víctima. La noia va ser vista dimecres al vespre, després del seu torn en una residència de Móra la Nova, amb companyia d'un noi, el qual podria ser el presumpte autor dels fets.

 

Detingut un jove relacionat amb l'assassinat a Móra la Nova

La policia catalana ha iniciat una investigació per esclarir els fets i identificar la persona o persones relacionades amb aquest nou crim a la demarcació de Tarragona, el segon en una setmana.

Hores després, un jove amic de la víctima, ha estat detingut per tenir relació amb la mort de la jove. La investigació continua oberta i no està sota secret judicial.