1 de 10
Economia

L'oportunitat per trobar feina: Calafell celebra de nou la Fira de l'Ocupació

Prop de 50 empreses seran presents a l'esdeveniment per oferir llocs de treball

La Fira de l'Ocupació es farà al Port de Segur. | Ajuntament de Calafell
per Marc Guitart, Calafell | 23 de març de 2023 a les 10:50 |

El Port de Segur de Calafell acollirà el pròxim dimecres 29 de març una nova edició de la Fira de l'Ocupació i Energies Renovables, que impulsa la Cambra de Comerç de Tarragona i l'Ajuntament de Calafell. Fins a 50 empreses del territori seran presents en aquesta fira, oferint oportunitats per a tots aquells que busquen o volen canviar de feina

La fira començarà a les deu del matí amb la presentació institucional i al llarg del dia hi haurà diferents conferències, tallers i activitats relacionades amb l'ocupació. Les empreses presentaran les ofertes de feina que tenen en aquests moments, i que es poden consultar en aquest enllaçPel que fa a les activitats, a les 10.15 hores hi haurà una conferència a càrrec de Laura Cespedosa sobre 'Instagram, Linkedin i TikTok per la recerca de feina'. A les 10.45 hores, Brots Consultoria farà la xerrada 'Vols treballar en ocupacions de futur? Descobreix l'economia verda i circular'. A les 11.30 hores es farà una demostració d'instal·lació i funcionament de plaques fotovoltaiques.

Finalment, a les 12.15 hores, Brots Consultoria parlarà sobre la 'Selecció per competències i tècniques innovadores per al reclutament'. La Fira finalitzarà a les sis de la tarda.

 

Participació