1 de 10
Municipals 2023

Junts per Montblanc presenta els número 3 i 4 de la candidatura

Es tracta de Cristina Molina i Gerard Ferré

Imatge dels dos membres | Cedida
per Albert Oliva, Montblanc | 24 de març de 2023 a les 17:18 |
Junts per Montblanc ha presentat els número 3 i 4 de la candidatura electoral. Per una banda, Gerard Ferré ocuparà el tercer lloc de la llista que encapçalen Marc Vinya i Raquel Huguet. Ferré també és president de  l’Associació de veïns de Prenafeta, membre de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Montblanc i de l’ADF de la vila. A les eleccions de 2019, Gerard Ferré, va ocupar el lloc número quatre de la llista. Amb aquest ascens, la candidatura li atorga més protagonisme i noves responsabilitats. Ferré té 32 anys i és responsable de  l’àrea de manteniment d’un centre hospitalari.


16:47


 
El segon tàndem de Junts per Montblanc el completa Cristina Molina, en quarta posició a la llista. Molina, de 40 anys, és la secretaria de la junta de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i també forma part de la junta de l’AFA de l’escola dels seus fills. En l’àmbit professional cal destacar que és experta en recursos humans, és titulada en pedagogia i Màster en Prevenció de Riscs Laborals.  

       

Montblanc ets tu!

A la presentació dels candidats, la formació ha donat a conèixer el seu lema de campanya: Montblanc ets tu! Aquest lema, segons Raquel Huguet, “és una declaració clara de la nostra vocació de servei. Treballem junts per Montblanc, per les persones, perquè Montblanc és la gent que hi viu. Per aquest motiu diem Montblanc ets tu.”
 

Les properes setmanes s’anirà donant a conèixer els noms de les altres persones que integraran la llista electoral.       
 

 
 
 
 
 
Participació